Gästbok
Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av H, den 7. jun, 2022
Underbara fina ängel! Livet är så orättvist.


Skrivet av Agneta, den 4. dec, 2021
Hej, läser om er resa här och vill tillägga till Hasses text att vi bör verka för att nyfödda ska screenas för fler sällsynta diagnoser än vad som görs idag. Pku-provet testar för 25 sällsynta diagnoser, i USA lobbas för att det ska innehålla 80 st. hälsn Mamma till 50 årig son som fått diagnosen Metakromatisk Leukodystrofi för 2 år sedan. Han har haft den länge utan att vi förstått.


E-post:
Skrivet av Hasse, den 3. jan, 2020
Är man med nyfött barn gråter när jag läser om dessa fina barn och anhöriga. Så ledsamt och skräck om det skulle hända. Sen att det går att behandla i USA om jag förstått det rätt men då ska det upptäckas direkt. Jag undrar om det går att påverka politiker att sätta in test och behandling för dessa som föds med denna sjukdom. Jag skulle vilja hjälpa andra som hamnar i denna situation. Fin blogg aldrig glömd


Skrivet av Leonidas, den 15. dec, 2017
Jag har gått igenom mycket hemskheter i mitt liv och har kanske lite trångsynt aldrig kunnat föreställa mig att någon från ett sådant välfärdssamhälle som vi lever i, skulle kunnat genomlida sådana hemskheter som jag genomlevt.
Fast efter att ha läst denna otroligt tragiska händelse, upptäckte jag att mina upplevelser inte är någonting i jämförelse med vad ni har gått igenom.

Du Petra är den mest genomgoda, varmaste själ, med ett så stort hjärta att när jag läste vad du skrivit kunde jag inte stoppa mina tårar. Ingen borde få uppleva denna grymhet och smärta som ni måste ha genomgått.
Jag önskade och önskar fortfarande att man kunde göra något för att kunna ändra vad som har hänt och även förhindra liknande att hända igen, men tyvärr är det ödet som vi alla måste acceptera även om vi inte vill.
Du, Otilia och Per är bland de mest härliga människor som jag träffat och det har varit en ära att få ha lärt känna er.
Jag kommer alltid ha er nära mitt hjärta.
E-post:
Skrivet av Helena, den 22. sep, 2017
<3


Skrivet av kevinluo, den 17. apr, 2017
Åh, vilken fin sida. Fantastiska verk du gör! Kram


Webbsida: http://www.kevinluo.se
Skrivet av Gitten, den 30. maj, 2016
Vet du vad gör så mycket? Det är kärlek. Kärlek är den starkaste kraften i världen, och när det är blockerad som betyder smärta. Det finns två saker som vi kan göra när detta händer. Vi kan döda den kärleken så att den slutar skada. Men då naturligtvis en del av oss dör också. Eller vi kan be Gud att öppna upp en annan väg för att kärleken att resa.


Webbsida: http://www.missydress.se
Skrivet av katrin jansson, den 6. jul, 2014
Katrin hälsa till dej


E-post:
Webbsida: inin hem sida
Skrivet av Tina, den 11. mar, 2014
Hej! Jag vet inte hur jag hittade hit men jag har nu läst hela berättelsen om Noelia, er lilla guldklimp. Jag blir djupt berörd av att läsa om den stora tragedi som drabbade er men samtidigt varm i hjärtat av att se alla bilder på er fina flicka. Vill bara skicka en hälsning från en vanlig mamma som ska gå och pussa lite extra på mina guldklimpar i kväll! Stor kram från mig!


E-post:
Skrivet av 26 årig mamma, den 18. maj, 2012
Ohh Noelia du är så så fin! Älskar din sida, ditt leende och dina ögon.. Du är i himlen en ängel!


Skrivet av Petra, den 27. jan, 2012
Hej och tack för att ni fortfarande är snälla o tänker på oss och vår lilla Noelia!
Kramisar


Skrivet av Alice mamma, den 24. jan, 2012
Hej Noelia och din familj!
Såg att din mamma varit förbi på vår sida och skrivit ett litet hej, så jag tänkte att jag skulle skriva ett litet hej här. Vi har varit inne och kikat på din sida flera gånger, och du var ju precis lika sötnos som vår lilla Alicen! =) Hoppas att ni mår bra så hörs vi mer, kramar i massor!


Webbsida: nogg.se/Alicen
Skrivet av Lotta, den 22. jan, 2012
Hoppas att du har det bra i himlen, Noelia. Det är fortfarande svårt att besöka din sida. Det för tårar till mina ögon och jag hoppas innerligt att du lever loppan där uppe, rumlar runt och har roligt med alla andra små änglar. För dom finns väl? Det måste de göra. Något annat är otänkbart... Kram till dig och hela din familj


E-post:
Webbsida: skovdepeking.blogg.se
Skrivet av Linda, den 9. aug, 2011
<3 <3 <3
kraaam


E-post:
Skrivet av Annelie , den 15. jul, 2011
Ni finns i våra tankar....