Gästbok
Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Malva, den 29. maj, 2009
Hej kusin Noelia här kommer en liten kram till dig från din alldeles nya kusin Malva!!! (kort kommer)...Edwins magsjuka går nog åt rätt håll men han är fortfarande trött, mamma och pappa har nog fortfarande svårt att fatta varför jag hade så bråttom men mår fint de med.... Kram


Skrivet av Ingela, den 29. maj, 2009
Hej Noelia!

Hoppas att både du och mamma har blivit piggare, inte roligt för mamma att ha migrän förstås. Jag tycker att du är jättesöt i din lila tröja men allting pryder ju en skönhet heter det ju och en liten skönhet det är du ju allt. Hoppas att vi får se dig på klassfotbollen i helgen. Hoppas att det går bra för Rasmus lag. Många kramar från Ingela.


E-post:
Skrivet av Ida, den 29. maj, 2009
Hej hopp! Uppe me tuppen idag, här tror man att allt är fridens å så inser man att storebrorsan försovit sig så det blev ett herrans liv =)
Men jag mår kalas å idag är nästan alla lediga så vi ska mysa i något som ser ut att bli regn...=)
Kram till dig sötnos från Idisen


Skrivet av Lucas, den 28. maj, 2009
Hej Noelia!

Vilken go tjej du är... Ledsen att höra att krabbelurerna härjar i din kropp med! Jag är också en Krabbevän. Är lika gammal som Ida....gamlingar är vi!

Jättefin hemsida har du...

Kramar från Lucas i Taberg (utanför Jönköping)


E-post:
Skrivet av Marit, den 27. maj, 2009
Hej tjejen! Farbror Kim och Faster Marit har varit inne på din hemsida och läst om vad du har för dig om dagarna. Det var ett litet tag sen vi träffade dig, kanske vi skulle kunna komma ett lite kort sväng till dig i helgen? Vi ringer. I helgen som varit var dina kusiner Felix och Jonna och dansade SM i Karlstad. Dom om på en 7:e plats i dubbelbuggen, precis utanför finalplats. Det var en kul och intensiv helg. Hälsa mamma, pappa och Rasmus. Miljoner varma kramar till dig=)


E-post:
Skrivet av Therese, den 27. maj, 2009
Hej familjen
Vad har hänt Petra, lila kläder till Noelia,det måste vara en tillfällig färgblindhet från din sida.
Jag tycker den var jättefin. Tycker ni kan komma till mig på jobbet någon dag och prova lite sinnesrum, kanske Noelia tycker det skulle vara lite roligt. kram Therese


Skrivet av Åsa, den 27. maj, 2009
Hej! Sänder en hälsning från Alexandra, Andreas, Tocayo och Åsa. Tänker på er och det var länge sedan vi sågs. Kanske vi ser någon av er på klassfotbollen eller i alla fall Rasmus. Jätte fina bilder på Noelia, en underbart söt tjej! Er hemsida är jätte bra och det är givande att följa era dagar. Kram från oss.


E-post:
Skrivet av Ingela, den 27. maj, 2009
Hej på er alla.
Tittar in på er hemsida varje dag, måste bara säga att jag tycker att hemsidan är fantastiskt fin och välgjord och vilka fina bilder på er, speciellt på sötnosen Noelia, vilket charmtroll hon är. Ha det bra och många kramar till er alla.


E-post:
Skrivet av Farmor o Farfar, den 27. maj, 2009
Vi skickar en hälsning till er . Kramar från oss .


E-post:
Skrivet av Anita och Stefan, den 26. maj, 2009
Hej lilla familjen Berghäll!
Vi tänker mycket på er. Vi följer er på den fina hemsidan.
Kramar från Anita och Stefan i Storvreta


E-post:
Skrivet av faster Linda, den 26. maj, 2009
halloj!!! Äntligen internet efter en vecka utan!!!! Skickar en liten hälsning till er denna vägen då vi inte kan hälsa på just nu, kusin Edwin är ju magsjuk.....inte kul när man är höggravid kan jag meddela.... Hoppas det gick bra på knoppis idag. Hälsa alla i familjen!
Kramar från Linda


Skrivet av Anci , den 20. maj, 2009
Hej Noelia!
Vilken fin hemsida dina föräldrar har fixat till dig! Det var verkligen många söta bilder av dig och din brosa.

Ha det gott hela familjen!
Kram Anci och Co


E-post:
Skrivet av Ingela Hagman, den 20. maj, 2009
Hej på er familjen Berghäll.

Ville bara säga att ni har en sån jättefin hemsida. Det är väldigt generöst av er att dela med er av er vardag. Ha en riktigt bra dag. Våra tankar finns hos er. Kram Ingela


E-post:
Skrivet av Felicia/Västerås, den 19. maj, 2009
Hej. Vet du att du ser ut precis som jag när jag var liten. Vilken sötnos. Jag är också en krabbetjej men lite större. Jag fyller 10 år snart. Bor med min familj och har assistenter på dagarna som hjälper mig. Bamsekram från Felicia


Skrivet av Lotta, den 16. maj, 2009
Hej på er!
Synd att det ska vara så svårt med sjukvården i vårt land. Iblnad tror jag nog att jag skulle föredragit att ha privat sjukvård om det garanterade bättre vård. Tänk att inte ta föräldrar på allvar när man talar om vad som behövs. Som om andra skulle veta det bättre än ni. Man känner sitt barn bäst och vet vad det behöver, sjukt eller friskt. Men att inte få gehör när de redan vet hur ni har det känns fruktansvärt. Det är för skrämmande och borde komma upp till debatt!


E-post: