Gästbok
Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Skrivet av Linda, den 16. maj, 2009
Hej på er!!!! Här hemma har vi värsta mopperallyt idag....det går någon sorts bana förbi vårt hus tillfälligt, moppar av alla sorter. Hoppas ni kan njuta lite av det underbara vädret idag och att ni får en lugn helg. Kramar från alla i familjen Grankärr


Skrivet av Ewa, den 15. maj, 2009
Jag fattar inte heller... Varför kan de inte bara lyssna på föräldrarna och ta barnets bästa i första hand?? Personen som kommer för att hjälpa kostar väl lika mycket om hon/han håller i barnet eller lagar mat?? Sånt här borde vara det minsta bekymret av alla. Hjälp till där det bäst behövs, inte mer med det! Skitsystem!


Skrivet av Ewa, den 14. maj, 2009
Hejsan!
Måste bara kommentera snyggingen med hojjen! Ser häftigt ut... Jag vet en härhemma (eller två kanske förresten) som är lite avis på den! Kram!


Skrivet av Ida´n, den 14. maj, 2009
Hejsan goding =)
Nu har jag länkat till din fina sida så hoppas jag att mina vänner hittar dig med =)
Kram på dig, gumman och njut av den vackra dagen! det ska jag göra! Höll lixom morsan vaken inatt så nu är hon uppe medan jag har gått å knoppat i min sköna stol!!!
<3< span>


Skrivet av Magnus, den 13. maj, 2009
Hallå familjen.Sitter på jobbet och kikar på lite kort,då jag fick se två riktiga partytjejer och en halvtrött pappa Per.Är ni sugna på köörv?


E-post:
Skrivet av Petra, den 12. maj, 2009
Ojoj vad korv vi ska äta, det är bara att hoppas att de är varma......


Skrivet av Magnus, den 12. maj, 2009
Lugn bara lugn.Jag har 500 korvar över sen jippot på Media Markt varav 50 ICKE spruckna korvar är bokade på fam Berghäll.


E-post:
Skrivet av Kerstin Strand, den 11. maj, 2009
Hej Familjen Berghäll.Här kommer en stor styrkekram till er... Ni ska veta att ni är i mina tankar ofta. Kram Kerstin


E-post:
Skrivet av Faster Linda, den 11. maj, 2009
Hej fasters stjärnöga!!!! Tack för att du och din familj kom igår och firade Edwin, han var helt salig på kvällen, somnade ALDRIG och var jättetrött innan dagis ida....Hoppas ni kom hem ordentligt och att vi ses snart igen. Jag är nyfiken på din fina bok som du fick i present av faddrarna.
Kramar i massor!!!


Skrivet av Marit, den 10. maj, 2009
Hej "gummirumpan" (dina föräldrars smeknamn på dig). Vilken fin sida du har skapat. Tack Per och Petra för att ni delar med er om er vardag, det känns skönt för mig, då behöver jag inte ställa en "massa" frågor som jag brukar göra när vi träffas.
Ni får kämpa på på, jag och familjen finns här.
Kramar Faster Marit


E-post:
Skrivet av IdaGumman =), den 9. maj, 2009
Hej lilla SötUngen!
Tänk, vilken fin hemsida dina päron så duktigt jobbat me =) Om ja får så länkar jag gärna från min till din så kan mina vänner bli dina åxå!
Hoppas hoppas du mår bra å kan njuta av sommar å värme å fågelkvitter å av brorsans hockeyklubba kanske...hihihi....
Kraamen din väninna Ida!


Skrivet av Linda, den 9. maj, 2009
Hoppas ni blev mätta på all korv ni skulle sätta i er och att ni hiitade en ny gps. Hoppas vi ses i morgon, Edwin vill visa Rasmus sin nya 4-hjuling=).
Kramar till er allihop. Tänker på er massor.


Skrivet av Linn, den 9. maj, 2009
Hej Rasse:D Behöver du hjälp med grävmaskinen, så säg till. Är en lysande körare. Vilken fin sida ni har gjort. Hälsa GosseFia från mig kram Linn


E-post:
Skrivet av Anders Strand, den 8. maj, 2009
Hej Vänner !
Sådär då har även jag hittat hit (med hjälp av Linda och syrran).
Fantastiskt starkt av er att dela med er av allt, tveka inte att höra av er om minsta lilla som ni behöver hjälp med.
Vi hörs vidare. Anders m. familj


Skrivet av Åsa, den 8. maj, 2009
Hej på er! Grattis i efterskott Noelia! Tack för att ni delar med er av er vardag och att vi kan följa hur ni har det. Starkt av er! Fint med lite bilder också. Tänker på er jätte mycket och det känns betydelse fullt att vi kan följa er. Kram Kram!


E-post: